Reviews

Toma’box, een aanwinst op je aanrecht!

TOMA’BOX

Wat als we nu een soort tomatenautomaat  op ons keukeneiland of aanrecht zouden hebben staan? Recht in ons gezichtsveld en grabbel klaar. Je zou versteld staan hoeveel extra groenten je op een dag zou binnen krijgen. Gewoon door wat passage, een aantrekkelijk ogende box en grabbelplezier. Eenvoudiger kan niet!

Misschien ben je op Graspop of TW Classic al wel op deze Toma’box gebotst? Neen? Zet je ogen dan op scherp, want deze gezonde snackbox of homedispenser is gloednieuw en momenteel enkel nog maar plaatselijk te verkrijgen in Minderhout, maar binnenkort ook te koop in vele andere verkooppunten in Vlaanderen.

Als je weet dat 95% van de Vlamingen te weinig groenten eten, juicht Gezonde Drukte initiatieven zoals deze enthousiast toe! En in dit geval zeker met applaus van de kids, want ons testpubliek – lees: eigen kids – kon deze Toma’box niet weerstaan en stortte zich erop alsof het een M&M-automaat was! Mission completed!
Lees meer over de Toma’box.

Tot slot nog een interessante vraag: Hoe zit het eigenlijk met jouw dagelijkse portie groenten? En die van je kids? Hoe slaag je erin om dagelijks meer groenten te eten? Lees onze blogpost over groenten en doe de test Eet jij genoeg groenten.

Check ook onze lekkere, gezonde en snelle recepten en gebruik onze handige weekplanner, het hulpmiddel bij uitstek om snel een weekplanning met boodschappenlijstje op te stellen!

 

 

 

 

 

 

Meer inspiratie

Geen berichten

Voeg een bericht toe