Groenten/ Kaas/ Vis

Kabeljauwschotel met ras el hanout en broccolispinazie

  • Kabeljauwschotel ras el hanout Gezonde Drukte

Kabeljauwschotel met ras el hanout en broccolispinazie
Dit is niet zomaar een kabeljauwschotel. Ik gebruikte 'ras el hanout' kruiden om deze schotel een verrassende smaak te geven. Overheerlijk!! En door er broccolispinazie bij te serveren, zijn ook de kinderen helemaal fan.
Voeg toe aan weekplan:
Dit recept is toegevoegd aan je weekplan
Toevoegen aan je weekplan
Recept afdrukken
Afdrukken
Prep Tijd 5 minuten
Kook Tijd 5 minuten
Passieve Tijd 25 minuten
Porties
personen
Prep Tijd 5 minuten
Kook Tijd 5 minuten
Passieve Tijd 25 minuten
Porties
personen
Voeg toe aan weekplan:
Dit recept is toegevoegd aan je weekplan
Toevoegen aan je weekplan
Recept afdrukken
Afdrukken
Instructies
  1. Warm de oven voor op 180°C.
  2. Ontdooi de spinazie in de microgolfoven.
  3. Ondertussen breng je een pot met water aan de kook. Snij de broccoli in roosjes en kook deze gedurende 5 minuten in het water.
  4. Snij de kabeljauw in grote stukken, alsook de tomaten . Neem een grote ovenschotel en vet deze in met wat olijfolie. Leg de kabeljauwstukken en de tomaten in de schotel en overstrooi met de ras el hanout kruiden. Zet gedurende 15 minuten in de oven.
  5. Ondertussen is de spinazie ontdooid. De broccoli die nu ook klaar is, giet je af en deze plet je onder de spinazie met een aardappelstamper. Kruid af met peper en zout.
  6. Haal na 15 minuten de schotel uit de oven en doe hier de broccolispinazie bij. Strooi de gemalen kaas erover en zet nog zo'n 10 minuten extra in de oven.

No Comments

Leave a Reply

You Might Also Like