Groenten/ Vis

Zalm met tomaten en olijfjes

Zalm met tomaten en olijfjes

Overheerlijk receptje van Pascale Naessens: heel snel klaar, lekker gezond en.. onze kids vinden dit heerlijk! Een gerechtje dat hier bijna wekelijks op de menu staat!
Voorbereidingstijd4 min
Totale tijd34 min
Maaltijd: Hoofdgerecht
Porties: 4 personen

Ingrediënten

  • 400 gr zalmhaasje (eventueel diepvries)
  • 900 gr tapastomaten (grotere kerstomaten nog in tros)
  • 300 gr olijven
  • 4 el olijfolie
  • peper & zout (eventueel kruiden specifiek voor zalm)

Instructies

  • Leg de zalmhaasjes in een ovenschotel.
  • Leg er de gewassen tomaten en olijven rond.
  • Overgiet dit met je olijfolie. Breng verder op smaak met je kruiden.
  • Een half uurtje in de oven op 180°C, tot de vis gaar is (afhankelijk van de dikte). Smakelijk!

Notities

Moest één van de kids niet zo gek zijn op olijven kan je deze uiteraard enkel langs één kant van de ovenschotel schikken..

Meer inspiratie

Geen berichten

Voeg een bericht toe