Groenten/ Vis

Zalm met tomaten en olijfjes

Zalm met tomaten en olijfjes
Overheerlijk receptje van Pascale Naessens: heel snel klaar, lekker gezond en.. onze kids vinden dit heerlijk! Een gerechtje dat hier bijna wekelijks op de menu staat!
Voeg toe aan weekplan:
Dit recept is toegevoegd aan je weekplan
Toevoegen aan je weekplan
Recept afdrukken
Afdrukken
Prep Tijd 4 minuten
Passieve Tijd 30 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Prep Tijd 4 minuten
Passieve Tijd 30 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Voeg toe aan weekplan:
Dit recept is toegevoegd aan je weekplan
Toevoegen aan je weekplan
Recept afdrukken
Afdrukken
Instructies
  1. Leg de zalmhaasjes in een ovenschotel.
  2. Leg er de gewassen tomaten en olijven rond.
  3. Overgiet dit met je olijfolie. Breng verder op smaak met je kruiden.
  4. Een half uurtje in de oven op 180°C, tot de vis gaar is (afhankelijk van de dikte). Smakelijk!
Notities

Moest één van de kids niet zo gek zijn op olijven kan je deze uiteraard enkel langs één kant van de ovenschotel schikken..


No Comments

Leave a Reply

You Might Also Like