Eieren/ Fruit/ Volle granen en varianten

Bananencake op z’n best

  • bananencake

Bananencake op z'n best
Moet het snel gaan 's morgens en toch zin in een lekker ontbijt? Snij deze bananencake dan aan, smul ervan en off you go! Ook heerlijk om je lunch mee af te sluiten of een maagvullend tussendoortje.
Voeg toe aan weekplan:
Dit recept is toegevoegd aan je weekplan
Toevoegen aan je weekplan
Recept afdrukken
Afdrukken
Prep Tijd 10 min
Passieve Tijd 45 min
Porties
porties
Ingrediënten
Prep Tijd 10 min
Passieve Tijd 45 min
Porties
porties
Ingrediënten
Voeg toe aan weekplan:
Dit recept is toegevoegd aan je weekplan
Toevoegen aan je weekplan
Recept afdrukken
Afdrukken
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180°C. 45 min afbakken in de oven op 180 °C.
  2. Doe de havermout, 3 bananen in stukjes, de ontpitte dadels, 3 eieren, de kokosolie, de melk, het bakpoeder en een snuifje zout in een hoge beker of blender en mix alles door elkaar.
  3. De rozijnen toevoegen en erdoor roeren.
  4. Doe het deeg in een cakevorm. Een siliconencakevorm hoef je niet in te vetten, andere cakevormen wel.
  5. 45 min afbakken in de oven op 180°C.
Notities

Lees zeker ook eens onze post over dadels!


No Comments

Leave a Reply

You Might Also Like