Broccoli zalm quiche, een beetje feest
Met quiche is het altijd een beetje feest voor de kinderen. Joepieeee we eten groententaart! Broccoli en zalm is een heerlijke combinatie en reeds na 10 minuten staat de quiche in de oven. Geen werk!
Porties: 4 personen
Ingrediënten
- 1 bladerdeeg
- 2 broccoli
- 400 gr zalmhaasje
- 100 gr geraspte kaas
- 4 ei
- 250 ml room
- peper & zout
Instructies
- Verwarm de oven voor op 200°
- Kook de broccoliroosjes gedurende 3 minuten beetgaar.
- Rol het bladerdeeg uit in een quicheschotel en prik er enkele gaatjes in met een vork.
- Klop de eieren los met een vork en meng er de room onder en de gerapste kaas. Kruid met peper en zout.
- Beleg de bodem met de broccoliroosjes en met de in stukken gesneden zalmhaasjes. Overgiet met het eiermengsel.
- Zet gedurende 40 minuten in de oven op 200°.
Notities
Bladerdeeg bevat meel. Als je dus al eens quiche maakt, zie dan dat je de taart vult met veel groenten.
Geen berichten