Wordt het buiten wat killer en kouder, krijgen we meer en meer zin in gezelligheid op ons bord. Deze ouderwetse kruidkoek doet dit helemaal! Vaak zit zo'n ontbijtkoek boordevol geraffineerde suikers, maar wij hebben er een gezondere versie van gemaakt voor een stabielere bloedsuikerspiegel. Hij is niet alleen lekker als ontbijt met wat volle platte kaas erbij, maar ook super handig voor onderweg. Of verras je kind eens met dit lekkers in de brooddoos? Een goed idee, want de volgende dag is hij smeuïger en dus nog lekkerder!
Maaltijd: Dessert, Lunch to go, Snack, Start / ontbijt
Heb je het graag nog wat zoeter, voeg dan aan het beslag nog een geplette, rijpe banaan toe of een eetlepel honing of agavesiroop. Wie van noten houdt, kan aan het beslag ook nog wat gehakte noten toevoegen. Ook heel lekker om wat stukjes appel toe te voegen, gaat heel goed samen met de kaneel die erin verwerkt zit. Je kan de sneetjes ook per portie invriezen. Zo heb je altijd iets bij de hand voor onderweg!