Ga terug Email Link
–+ servings

Paaseitjes met frambozen coulis

Een leuke manier om een gezonde touch te geven aan die massa's paaseieren.. ;-) - Ideetje van het gezin van Hans & Yo met 3 kids
Voorbereidingstijd5 min
Totale tijd5 min
Maaltijd: Dessert
Porties: 1 persoon

Ingrediënten

  • 250 gr frambozen (diepvries)
  • 100 gr frambozen (vers)
  • 1 chocolade paasei
  • 60 gr volle natuuryoghurt (60 gram = ongeveer 2 eetlepels)

Instructies

  • Mix de diepvries frambozen (misschien op voorhand al even uit die diepvriezer halen..). Eventueel kan je er een heel klein beetje honing aan toevoegen en een heel klein beetje citroensap.
  • Doe dit geheel in een potje en zet het nog even in de diepvriezer. Geregeld even omroeren, anders wordt het een vaste & harde massa.
  • Haal het topje van het paasei, zet het paasei in een eierdopje en vul met de frambozencoulis. Versier het bord verder met nog wat yoghurt en verse frambozen. Smakelijk!