Warm de oven voor op 200°C.
Ontdooi de basisgroentesaus. Indien je deze niet meer op voorraad hebt in je diepvriezer, maak dan nieuwe. Hiervoor dien je 30 minuten extra in te calculeren. Geen zin of tijd? Neem dan passata.
Leg het naanbrood op een met bakpapier beklede ovenplaat en bestrijk deze met de groentesaus.
Snijd de courgette in fijne schijfjes, de paprika in fijne reepjes en halveer de kerstomaten. Snijd ook de mozzarella in plakjes en snijd eventueel nog eens in kleinere stukken.
Beleg het naanbrood met de groenten naar keuze. Voeg ook eventueel maïs en ananas toe (de kinderen vinden dit meestal heel lekker). Leg er ook wat mozzarella op en eventueel wat ham (indien je voor de parmaham gaat, dan leg je deze er pas op als de pizza uit de oven komt!).
Strooi nog wat geraspte kaas over het geheel, wat oregano, peper en zout.
Plaats gedurende 10 minuten in de oven.
Strooi nu eventueel nog wat rucola over de pizza.