Verwarm de oven voor op 180°C.
Snijd de pompoen en zoete aardappel in blokjes van een halve centimeter.
Vet 4 ovenschaaltjes in met wat olijfolie.
Breng wat water aan de kook in een pot, voeg er wat zout aan toe en laat de pompoen en aardappel gaar koken (nog met wat beet aan).
Giet de groenten af en voeg hier aan toe: de roomkaas, een theelepel currypoeder, 4 eitjes, peper & zout.
Meng alles goed onder elkaar.
Verdeel dit mengel over de ovenschaaltjes.
Breek 4 eieren - boven elk schaaltje één - en bestrooi met peper & zout.
Zet de schaaltjes in de oven. Je kan ook opteren op de schaaltjes au-bain marie op de warmen in de oven: zet de schaaltjes naast elkaar in een grote ovenschotel. Vul deze met zoveel mogelijk heet water tot de bakjes tot de helft in het water staan.
Zet de ovenschaaltjes zo'n 15-20 minuten in de oven tot de eieren gaar zijn.