Warm de oven voor op 180°C.
Leg de parmaham op een bakplaat bedekt met bakpapier en plaats gedurende 10 minuten in de oven.
Warm 2 el olijfolie op in een bakpan en snijd ondertussen de kip in reepjes. Bak de reepjes kip gaar in de pan gedurende 10 minuten. Kruid met kippenkruiden.
Ondertussen snijd je de sneetjes brood in blokjes. Haal de kip uit de pan en bak in dezelfde pan de blokjes brood, gedurende enkele minuten, zodat je croûtons krijgt.
Snijd ook de paprika en de selder in kleine blokjes. De ijsbergsla snijd je in reepjes. (tip: snijd een krop in de helft, nog eens in de helft en dan nog eens dwars in de helft. Nu kan je reepjes snijden).
Ondertussen is de parmaham klaar. Deze kan je nu in kleine stukken brokkelen.
Maak ook de dressing. Meng de yoghurt met de mayonaise, de witte wijnazijn, de olijfolie, de mosterd en de uitgeperste citroen. Kruid met peper en zout.
Nu kan je starten met het vullen van de potjes. Doe op de bodem een laagje dressing. Leg hierop de sla, vervolgens de paprika, de kip, de selder, de parmezzaan, de croûtons en de parmaham. Doe het dekseltje op de potjes en ze staan klaar voor gebruik.