Als je écht geen tijd hebt

‘Test Aankoop’ test tussendoortjes

Gezonde Drukte is alvast in z’n nopjes met de test die Test Aankoop deed over tussendoortjes. Het is natuurlijk menselijk dat je niet altijd super georganiseerd bent en zelf gezonde tussendoortjes hebt kunnen maken of bakken. En soms, je bent ook maar een mens, heb je je in de supermarkt toch laten overhalen om een kant-en-klaar tussendoortje te kopen. –  Check hier of jouw favoriet tussendoortje wel OK is.

De meeste tussendoortjes die we kant-en-klaar kopen zijn immers vaak veel te suikerrijk, te zout of te vet (ongezonde vetten!). De meeste tussendoortjes zijn dus veel minder gezond dan de fabrikanten doen uitschijnen.

Met behulp van de koopwijzer kan je ontdekken of jouw favoriete tussendoortjes een gezonde keuze zijn of niet! Lees hier het volledige dossier en het artikel rond deze test.

Gezonde Drukte kan je nog verder helpen met leuke ideetjes rond hoe je zelf snel & efficiënt een gezonde snack of dessert kan maken.

Interessant kan ook deze info zijn rond etiketten lezen of deze tips tegen misleidingLaat je niet meer beetnemen! Het gaat immers om de gezondheid van je kind (en jezelf)! En goede gewoontes starten op jonge leeftijd bespaart later vaak veel ellende.

Interessant bevonden? Lees ook zeker het artikel rond de test naar ontbijtgranen.

Meer inspiratie

Geen berichten

Voeg een bericht toe