Eieren/ Groenten/ Vis/ Volle granen en varianten

Mas Huni wrap 3 ways

  • Mas uni wrap met sla en omelet gezonde drukte

Mas Huni wrap 3 ways

Mas Huni is een redelijk pikant tonijnmengsel en wordt op de Malediven geserveerd als ontbijt met gezoete thee en "flat Bread" - plat brood. Het pikante hebben we achterwege gelaten net als het brood. We serveren het als wraps voor de lunch. Je kan zelf variëren tussen een volkoren wrap, een omelet of een blad romeinse sla .
Voorbereidingstijd15 min
Bereidingstijd10 min
Totale tijd25 min
Maaltijd: Lunch, Lunch to go
Porties: 4 personen

Ingrediënten

Mas Huni

  • 700 gr tonijn blik in olijfolie
  • 2 rode ui
  • 2 zoete paprika
  • 1 limoen
  • 40 gr geraspte kokos
  • peper & zout

3 ways

  • 4 volkoren wrap
  • 1 krop romeinse sla
  • 4 ei

Instructies

Mas Huni

  • Laat de tonijn uitlekken en doe het in een kom.
  • Snipper de ui en de paprika. Voeg toe aan de tonijn.
  • Rasp de schil van een halve limoen en voeg toe. Voeg eveneens het sap van de hele limoen toe.
  • Rooster de kokos kort in de pan en meng onder het tonijnmengsel. Meng alles goed door elkaar. Kruid bij met peper en zout.

Wraps 3 way

  • Neem een volkoren wrap. Plaats er een groot blad romeinse sla op en vul met het tonijnmengsel. Rol op.
  • Voor de omeletwrap kluts je een eitje per persoon en bak een dunne omelet in een kleine pan. Plaats een groot blad romeinse sla op de omelet en vul met het tonijnmengsel. Rol op.
  • En tenslotte, neem een groot blad romeinse sla en vul met de Mas Huni.

Notities

De hoeveelheid tonijn is bepaal op een mix van wraps. Neem een 175 gr pp.

Meer inspiratie

Geen berichten

Voeg een bericht toe