1014
Pinda-banaan ice cream
Verrassend lekkere ice cream van banaan en pinda's. Een hit hier bij ons thuis.. en bovendien heel snel klaar!
Porties: 4 personen
Ingrediënten
- 3 banaan
- 1 el pindakaas
Instructies
- Snij de banaan in schijfjes.
- Plaats minstens een uur in de diepvriezer, tot de stukjes hard genoeg zijn. Ik leg ze even op een bakpapier, zo plakken ze alvast niet vast aan je bord.
- Doe de banaan in een blender en voeg er 1 lepel pindakaas (ongesuikerde natuur) (of andere notenpasta) aan toe.
- Laat de blender z'n werk doen, het wordt een smeuïge substantie.
- Eventueel kan je er nog mini chocolade stukjes (>80% cacao) boven op strooien. Je kan het, na het maken, nog even in de diepvriezer terug plaatsen (niet té lang want dan wordt het super hard!) - Smakelijk!
Notities
Je kan hier nog andere varianten mee maken:
- diepvries banaan + (diepvries)aardbeitjes + vanille extract + melk (halfvolle, amandelmelk, sojamelk,...)
- diepvries banaan + raw cacaopoeder + vanille extract + melk (halfvolle, amandelmelk, sojamelk,...)
- ...
Geen berichten