Inspiratie

Onze weekplanner en favorieten in een nieuw kleedje

Onze weekplanner is in een nieuw kleedje gestoken en zit nu samen met de favorieten in 1 module. 

Hierbij was het spijtig genoeg niet mogelijk om jullie huidige favorieten en weekplanners te bewaren.

MAAR het goede nieuws is dat je zoveel meer kan doen nu met de weekplanner. Je kan oneindig veel lijstjes maken. We sommen hieronder de belangrijkste aanpassingen op:

Hoe werkt de nieuwe planner:
 1. Je gaat nog steeds naar een recept en klikt op de knop “Voeg toe aan je weekplan”.
 2. Daarna kan je naar de weekplanner gaan om alles te organiseren. Je kan ook rechtstreeks naar de weekplanner gaan en van daaruit recepten selecteren en organiseren.
  https://www.gezondedrukte.be/weekplanner/#/
  (je moet ingelogd zijn om dit te kunnen gebruiken) !!
Wat zit er in de nieuwe planner?

Je kan verschillende lijstjes aanmaken

 • Er is 1 hoofdlijst waarin oa al jouw recepten worden verzameld die je vanuit een recept zelf aan de weekplanner wil toevoegen. Je kan dit lijstje beschouwen als jouw favoriete recepten, dus kan je hier bvb de naam ‘favorieten’ aan geven, zoals wij in het voorbeeld hieronder gedaan hebben.
 • Verder kan je zelf meerdere andere lijstjes aanmaken. Zo kan je bvb voor elke dag van de week een lijstje maken, alsook bvb een lijstje voor al jouw favoriete feestrecepten. Enz…

Wil je een recept inplannen in het lijstje van een specifieke dag, dan klik je op dit lijstje, bv op “woensdag” ,  en dan krijg je de mogelijkheid om:
– Een recept uit de lijst Favorieten toe te voegen
– Een recept op te zoeken op de blog en het toe te voegen
– Een eigen nieuw recept toe te voegen

 

In elke lijst heb je de mogelijkheid om volgende zaken aan te passen of uit te voeren:
 • Kolommen en groepen maken.:Je kan bvb onderverdelen in ontbijt, lunch en avondmaal. Hier kan je bvb ook nog snack aan toevoegen.  Je kan ervoor kiezen om deze onderverdeling in 1 kolom te maken (zoals de foto hierboven op de planning van woensdag). Maar je kan er evengoed voor kiezen om de onderverdeling over meerdere kolommen te schikken. (zoals de foto hieronder op de planning van maandag).
 • Boodschappenlijstje: Hier zit dus ook de mogelijkheid in om van dit specifieke lijstje een boodschappenlijst te genereren.
 • Printen: je kan de lijst printen, maar ook ineens alle recepten.

 

Meer inspiratie

Geen berichten

Voeg een bericht toe