Apéro-time hoort thuis in elk seizoen maar in de zomer heb je meer keuze in in smaakvolle groenten. Deze Griekse schepschotel is een variante op onze traditionele schepschotel: tzatziki…
Mas Huni wrap 3 ways Mas Huni is een redelijk pikant tonijnmengsel en wordt op de Malediven geserveerd als ontbijt met gezoete thee en "flat Bread" - plat brood.…
Mijn kinderen vonden 'gewone' salade niet zo evident om te eten, helaas.. Gelukkig hebben ze via deze Mexicaanse tacosalade wél gewone sla leren eten. De smaken mengen zich heerlijk…
Een BBQ op het programma? Met deze frisse koolsla en speelse knikkersalade als bijgerechten scoor je ineens voor groot en klein en heeft iedereen aan tafel meteen ook een…
Bloemkool is een groente die je enorm veel mogelijkheden biedt! In dit gerecht hebben we de bloemkool verkruimeld tot couscous. Het gerecht oogt niet alleen heel mooi, het is…
Deze groentenschotel brengt de zuiderse geuren in huis en oogt ook heel mooi met al zijn kleuren en mooie schikking. Super snel en simpel om te maken. Terwijl de…
Gevulde (paas)eieren Geen klassiek gevulde eitjes, maar met een twist: avocado. Onze kids vinden het lekker romig en zacht van smaak. Een snel ideetje voor een brunch. En…
Je vindt geregeld receptjes waarbij de stevige Portobello champignon gebruikt wordt als vervanger van broodjes of als extra vullend bij vlees. hierbij de versie die ik thuis maak. Te…
Deze maaltijdsoep heb ik gemaakt in de slow cooker maar je kan deze evengoed in de pot op het vuur maken. Je moet dan eerst de groenten aanstoven, 35 minuten…