Noten, pitten en zaden

Cashew curry hapje

Cashew curry hapje

Lekker aperitiefhapje of tussendoortje.
Maaltijd: Apero & hapjes, Snack
Porties: 1 kom

Ingrediënten

  • 100 gr druiven (of geweekte rozijnen)
  • 250 gr cashewnoten
  • 2 el geraspte kokos (of gesnipperde kokosvlokken)
  • 1 el currypoeder
  • zout (snuifje)
  • bakpapier

Instructies

  • Zet de oven aan op 135°C.
  • Blend de druiven en haal ze door een zeefje om het overtollige vocht af te gieten.
  • Doe dan alle ingrediënten in een kom en meng goed. Gebruik niet te veel zout want de curry geeft al veel smaak.
  • Bedek een bakplaat met bakpapier en doe er het mengsel verspreid op. Zet in de oven gedurende 30 minuten. Roer elke 10 minuten om.
  • Laat afkoelen.

Meer inspiratie

Geen berichten

Voeg een bericht toe