Banaan-chocolade verrassing
Altijd feest met deze banaan-chocolade ijsjes! Het oogt heel leuk en kindjes vinden het super feest.
Porties: 2 personen
Ingrediënten
- 2 banaan
- 75 gr pure chocolade (liefs 85% cacao indien je kinderen dit lusten)
Instructies
- Snijd de bananen in schijfjes dik genoeg om overlangs op een houten saté stokje te steken. Prik ze per 3 op een saté stokje.
- Smelt de chocolade au-bain marie. Besprenkel de bananen schijfjes met de chocolade.
- Besprenkel indien gewenst nog met kokospoeder of schilfers amandel.
- Leuke hint: je hebt ongetwijfeld nog gesmolten chocolade over. Snijd nog wat ander vers fruit en laat je kinderen dit doppen in de overschot van de chocolade. Mmmmm! 😉
- Zet alles in de diepvriezer (minstens een half uur) tot de chocolade en eventueel ook banaan bevroren is. .. het feest kan beginnen! 😉
Notities
Je kan hier natuurlijk naar eigen smaak mee combineren: schijfjes ananas, aardbeitjes, druifjes, schijfjes kiwi, appelschijfjes,... of een combinatie van verschillende fruitsoorten.
Geen berichten