Eieren/ Groenten/ Vis/ Volle granen en varianten

Mas Huni wrap 3 ways

  • Mas uni wrap met sla en omelet gezonde drukte

Mas Huni wrap 3 ways
Mas Huni is een redelijk pikant tonijnmengsel en wordt op de Malediven geserveerd als ontbijt met gezoete thee en "flat Bread" - plat brood. Het pikante hebben we achterwege gelaten net als het brood. We serveren het als wraps voor de lunch. Je kan zelf variëren tussen een volkoren wrap, een omelet of een blad romeinse sla .
Voeg toe aan weekplan:
Dit recept is toegevoegd aan je weekplan
Toevoegen aan je weekplan
Recept afdrukken
Afdrukken
Prep Tijd 15 minuten
Kook Tijd 10 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Mas Huni
Prep Tijd 15 minuten
Kook Tijd 10 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Mas Huni
Voeg toe aan weekplan:
Dit recept is toegevoegd aan je weekplan
Toevoegen aan je weekplan
Recept afdrukken
Afdrukken
Instructies
Mas Huni
  1. Laat de tonijn uitlekken en doe het in een kom.
  1. Snipper de ui en de paprika. Voeg toe aan de tonijn.
  2. Rasp de schil van een halve limoen en voeg toe. Voeg eveneens het sap van de hele limoen toe.
  3. Rooster de kokos kort in de pan en meng onder het tonijnmengsel. Meng alles goed door elkaar. Kruid bij met peper en zout.
Wraps 3 way
  1. Neem een volkoren wrap. Plaats er een groot blad romeinse sla op en vul met het tonijnmengsel. Rol op.
  2. Voor de omeletwrap kluts je een eitje per persoon en bak een dunne omelet in een kleine pan. Plaats een groot blad romeinse sla op de omelet en vul met het tonijnmengsel. Rol op.
  3. En tenslotte, neem een groot blad romeinse sla en vul met de Mas Huni.
Notities

De hoeveelheid tonijn is bepaal op een mix van wraps. Neem een 175 gr pp.


Leave a Reply

You Might Also Like