Fruit/ Kaas

Vijgen met geitenkaas onder de grill

  • vijgen met geitekaas gezonde drukte

Vijgen met geitenkaas onder de grill
Toegegeven, niet al mijn kinderen waren zot van deze combinatie. Maar voor hen kan je de kaas weglaten of kiezen voor een minder uitgesproken smaak van kaas. Ik ben in elk geval ZOT van deze heerlijke vrucht. Heerlijk bij het ontbijt, als voorgerechtje, als lunch, als bijgerecht bij de BBQ, ... zoveel mogelijkheden!
Voeg toe aan weekplan:
Dit recept is toegevoegd aan je weekplan
Toevoegen aan je weekplan
Recept afdrukken
Afdrukken
Prep Tijd 5 minuten
Passieve Tijd 5 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Prep Tijd 5 minuten
Passieve Tijd 5 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Voeg toe aan weekplan:
Dit recept is toegevoegd aan je weekplan
Toevoegen aan je weekplan
Recept afdrukken
Afdrukken
Instructies
  1. Warm de oven voor op 180°
  2. Vet een ovenschotel in met olijfolie
  3. Snij de vijgen in 4 kwartjes en schik in de ovenschotel.
  4. Kruimel de geitenkaas over de vijgen.
  5. Druppel de agavesiroop over het geheel.
  6. Plaats gedurende 5 minuten onder de grill. Afhankelijk van je oven kan het enkele minuten langer duren. Van zodra de kaas een beetje bruin begint te zien, mag je de schotel uit de oven halen.
Notities

Jouw kinderen of jijzelf geen fan van geitenkaas? Laat de kaas weg en plaats zo onder de grill.


No Comments

Leave a Reply

You Might Also Like