Eieren/ Groenten/ Melk- en sojaproducten

Verloren aubergine


Verloren aubergine
Mijn kinderen zijn zot van verloren brood. Op zoek naar een gezondere versie bracht me op dit idee. Verloren aubergine: ideaal als hapje tussendoor, koud of warm.
Voeg toe aan weekplan:
Dit recept is toegevoegd aan je weekplan
Toevoegen aan je weekplan
Recept afdrukken
Afdrukken
Prep Tijd 5 minuten
Kook Tijd 5 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Prep Tijd 5 minuten
Kook Tijd 5 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Voeg toe aan weekplan:
Dit recept is toegevoegd aan je weekplan
Toevoegen aan je weekplan
Recept afdrukken
Afdrukken
Instructies
  1. Snijd de aubergine in sneetjes van ongeveer een halve centimeter dikte.
  2. Kluts het ei en meng er de melk onder.
  3. Warm de olie op in een bakpan. Dop nu elk sneetje aubergine in het eimengsel en leg in de bakpan. Laat 1 à 2 minuten bakken aan elke kant.
  4. Je kan ze warm of koud eten. Als hapje tussendoor of als bijgerecht. Eventueel kan je nog wat kruiden indien gewenst.

No Comments

Leave a Reply

You Might Also Like