Eieren/ Groenten/ Melk- en sojaproducten

Verloren aubergine

Verloren aubergine

Mijn kinderen zijn zot van verloren brood. Op zoek naar een gezondere versie bracht me op dit idee. Verloren aubergine: ideaal als hapje tussendoor, koud of warm.
Voorbereidingstijd5 min
Bereidingstijd5 min
Totale tijd10 min
Maaltijd: Apero & hapjes, Bijgerecht, Snack
Porties: 4 personen

Ingrediënten

  • 1 el olijfolie
  • 1 ei
  • 50 ml halfvolle melk
  • 1 aubergine

Instructies

  • Snijd de aubergine in sneetjes van ongeveer een halve centimeter dikte.
  • Kluts het ei en meng er de melk onder.
  • Warm de olie op in een bakpan. Dop nu elk sneetje aubergine in het eimengsel en leg in de bakpan. Laat 1 à 2 minuten bakken aan elke kant.
  • Je kan ze warm of koud eten. Als hapje tussendoor of als bijgerecht. Eventueel kan je nog wat kruiden indien gewenst.

Meer inspiratie

Geen berichten

Voeg een bericht toe