Groenten/ Kaas/ Vis

Schepschotel apéro-time

  • aperitief hapje
Schepschotel apéro-time
Apéro-time is ab-so-luut iets om naar uit te kijken: een gezellig relax moment in combinatie met een hapje en een drankje. Zelfs de kids spitsen hun oren als ze het woord 'aperitieven' horen, want ook zij genieten graag mee! Bij ons volgt dan steevast de vraag: "Heb je dat schepschoteltje gemaakt mama?". Met deze schotel heeft mijn dochter zelfs garnalen leren eten! Een winner dus...
Voeg toe aan weekplan:
Dit recept is toegevoegd aan je weekplan
Toevoegen aan je weekplan
Recept afdrukken
Afdrukken
Prep Tijd 15 minuten
Porties
porties
Ingrediënten
Prep Tijd 15 minuten
Porties
porties
Ingrediënten
Voeg toe aan weekplan:
Dit recept is toegevoegd aan je weekplan
Toevoegen aan je weekplan
Recept afdrukken
Afdrukken
Instructies
  1. Doe de Philadelphia met fijne kruiden in een potje en meng de platte kaas eronder, zodat het geheel wat meer vloeibaar wordt.
  2. Snij de rode en de gele paprika's fijn en snij de lente ui in kleine ringetjes.
  3. Neem een platte schotel en verdeel het kaasmengsel over de schotel. Strooi hierover de rode en gele paprika. Strooi er dan de garnalen over en als laatste de lente ui.
  4. aperitief hapje
Notities

Oorspronkelijk wordt dit gerecht geserveerd met tortilla chips om mee te scheppen, maar je kan zoals op de foto ook scheppen met wortels die je in schijven snijdt of crackers. Je kan zelf ook kleine worteltaco's maken om te mee scheppen.

Je kan natuurlijk zelf ook variëren met de ingrediënten op de schotel: zo kan je er ook maïs of komkommer bij doen.

 

 

No Comments

Leave a Reply

You Might Also Like