Eieren/ Groenten/ Kaas/ Melk- en sojaproducten

Paprikaquiche

  • paprikaquiche

Paprikaquiche
Deze paprikaquiche is een simpel, heerlijk en leuk alternatief op de quiche met deegbodem. Waar een quiche staat is het feest. Ik was dan ook heel enthousiast toen ik zag dat ook deze alternatieve quiche werd onthaald als een feest.
Voeg toe aan weekplan:
Dit recept is toegevoegd aan je weekplan
Toevoegen aan je weekplan
Recept afdrukken
Afdrukken
Prep Tijd 10 minuten
Passieve Tijd 25 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Prep Tijd 10 minuten
Passieve Tijd 25 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Voeg toe aan weekplan:
Dit recept is toegevoegd aan je weekplan
Toevoegen aan je weekplan
Recept afdrukken
Afdrukken
Instructies
  1. Warm de oven voor op 200°
  2. Vet een ovenschotel in met een weinig olijfolie. Snij de paprika overlangs in twee en leg deze in de ovenschotel.
    paprikaquiche
  3. Vul de paprika's met de in blokjes gesneden fetakaas, de fijngesneden spinazieblaadjes en de in stukjes gesneden halfzongedroogde kerstomaatjes.
    paprikaquiche
  4. Kluts de eieren en voeg de room toe. Kruid met peper en zout en roer het geheel nog even door elkaar. Giet dit mengsel in de gevulde paprika's. Zorg ervoor dat je de paprika's goed tegen elkaar zet zodat ze niet omvallen.
    paprikaquiche
  5. Zet gedurende 25 minuten in de oven. Serveer vervolgens met een slaatje van sla, kerstomaatjes en de overschot die je mogelijks hebt van de spinazieblaadjes, fetakaas en de zongedroogde tomaatjes.

No Comments

Leave a Reply

You Might Also Like