Paprika Madras
Ik had nog wat verse currysaus madras op voorraad in mijn diepvriezer, dus leek het mij een idee om deze te gebruiken in een ovenschotel, samen met gevulde paprika’s. Njammie, heerlijke combinatie! En deze keer draaide ik wat gekookte volkorenrijst onder mijn kippengehakt waarmee ik mijn paprika’s vulde. Geslaagd!
Porties Prep Tijd
4personen 15minuten
Kook Tijd Passieve Tijd
10minuten 40minuten
Porties Prep Tijd
4personen 15minuten
Kook Tijd Passieve Tijd
10minuten 40minuten
Ingredi├źnten
Instructies
  1. Warm de oven voor op 180┬░C.
  2. Ontdooi de verse currysaus madras of maak nieuwe als je deze niet meer op voorraad hebt. Zie link onderaan naar ons recept. Reken extra 20 minuten om deze te maken.
  3. Kook de rijst volgens de instructies op het zakje. Meestal een 10-tal minuten voor bruine rijst.
  4. Snijd het steeltje bovenaan de paprika uit en haal de zaadjes uit de paprika.
  5. Als de rijst gekookt heeft, meng je deze onder het gehakt. Breng op smaak met peper en zout. Vul de paprika’s met dit rijst-gehaktmengsel.
  6. Doe de currysaus op de bodem van een ovenschotel. Zet hierin de gevulde paprika’s. Bedek de schotel met een aluminiumfolie en zet gedurende 40 minuten in de oven.
Notities

Hierbij de link naar onze basis currysaus madras.