Pakje van ananas en zalm op de BBQ
Verras iedereen met dit pakje op de BBQ! Heerlijke zalm gegaard in een jasje van ananas met limoen. Het oogt ook ongelooflijk mooi op de grill.
Porties: 4 personen
Ingrediënten
- 2 ananas
- 4 zalmfilet
- 2 limoen
Instructies
- Schil de ananas: snij de boven- en onderkant eraf. Vervolgens snij je de zijkanten eraf zodat je 4 mooie plakken hebt. Zie foto.
- Snij de limoenen in schijfjes. Leg een zalmfilet op een schil van de ananas, leg er enkele schijfjes limoen op en bedek met een andere schil van de ananas.
- Bind vast met keukentouw. (TIP: maak het keukentouw eerst goed nat, zodat het niet doorbrandt op de BBQ). Laat een uurtje of langer staan.
- Laat een 15-tal minuten garen op de BBQ. Draai halverwege eens om.
Geen berichten