Fruit/ Vis

Pakje van ananas en zalm op de BBQ

  • pakje van ananas met zalm op BBQ, gezonde drukte

Pakje van ananas en zalm op de BBQ
Verras iedereen met dit pakje op de BBQ! Heerlijke zalm gegaard in een jasje van ananas met limoen. Het oogt ook ongelooflijk mooi op de grill.
Voeg toe aan weekplan:
Dit recept is toegevoegd aan je weekplan
Toevoegen aan je weekplan
Recept afdrukken
Afdrukken
Prep Tijd 15 minuten
Kook Tijd 15 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Prep Tijd 15 minuten
Kook Tijd 15 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Voeg toe aan weekplan:
Dit recept is toegevoegd aan je weekplan
Toevoegen aan je weekplan
Recept afdrukken
Afdrukken
Instructies
  1. Schil de ananas: snij de boven- en onderkant eraf. Vervolgens snij je de zijkanten eraf zodat je 4 mooie plakken hebt. Zie foto.
  2. Snij de limoenen in schijfjes. Leg een zalmfilet op een schil van de ananas, leg er enkele schijfjes limoen op en bedek met een andere schil van de ananas.
  3. Bind vast met keukentouw. (TIP: maak het keukentouw eerst goed nat, zodat het niet doorbrandt op de BBQ). Laat een uurtje of langer staan.
  4. Laat een 15-tal minuten garen op de BBQ. Draai halverwege eens om.
Notities

Heerlijk om te serveren met krieltjes in de oven of op de BBQ, en een lekker slaatje. Of wat dacht je van deze salsa? Om in de ananassfeer te blijven :-).

De ananas die je over hebt, kan je snijden in schijven en als dessert op de BBQ roosteren. Heerlijk om warm te serveren.


No Comments

Leave a Reply

You Might Also Like