Fruit/ Melk- en sojaproducten

Paasei met frambozencoulis

Paaseitjes met frambozen coulis
Een leuke manier om een gezonde touch te geven aan die massa's paaseieren.. 😉 - Ideetje van het gezin van Hans & Yo met 3 kids
Voeg toe aan weekplan:
Dit recept is toegevoegd aan je weekplan
Toevoegen aan je weekplan
Recept afdrukken
Afdrukken
Prep Tijd 5 minuten
Porties
persoon
Ingrediënten
Prep Tijd 5 minuten
Porties
persoon
Ingrediënten
Voeg toe aan weekplan:
Dit recept is toegevoegd aan je weekplan
Toevoegen aan je weekplan
Recept afdrukken
Afdrukken
Instructies
  1. Mix de diepvries frambozen (misschien op voorhand al even uit die diepvriezer halen..). Eventueel kan je er een heel klein beetje honing aan toevoegen en een heel klein beetje citroensap.
  2. Doe dit geheel in een potje en zet het nog even in de diepvriezer. Geregeld even omroeren, anders wordt het een vaste & harde massa.
  3. Haal het topje van het paasei, zet het paasei in een eierdopje en vul met de frambozencoulis. Versier het bord verder met nog wat yoghurt en verse frambozen. Smakelijk!

No Comments

Leave a Reply

You Might Also Like