Eieren/ Groenten/ Kaas/ Noten, pitten en zaden/ Volle granen en varianten

Havermoutbrood met pesto

  • Havermoutbrood met pesto

Havermoutbrood met pesto
Dit hartig havermoutbrood is zo lekker bij een zondagse brunch en nog makkelijk en snel te maken ook! Moest er nog wat over zijn, is het een handige lunch to go voor bij een kom soep of een slaatje, of als smakelijke verrassing in de brooddoos van je kind!
Voeg toe aan weekplan:
Dit recept is toegevoegd aan je weekplan
Toevoegen aan je weekplan
Recept afdrukken
Afdrukken
Prep Tijd 15 minuten
Passieve Tijd 35 minuten
Porties
sneetjes
Ingrediënten
Prep Tijd 15 minuten
Passieve Tijd 35 minuten
Porties
sneetjes
Ingrediënten
Voeg toe aan weekplan:
Dit recept is toegevoegd aan je weekplan
Toevoegen aan je weekplan
Recept afdrukken
Afdrukken
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Was de courgette en snij in grote stukken.
  2. Doe de eieren, de havermout, het amandelmeel, de courgette en de kokosolie in een hoge kom en mix alles met de staafmixer. Of gebruik een hakmolen.
  3. Doe dit mengsel in een grote kom en voeg de pesto, geraspte kaas, Italiaanse kruiden en bakpoeder toe en meng alles goed door elkaar met een lepel. Hou 4 zongedroogde tomaten apart, snij de rest in de helft en roer ze onder het mengsel.
  4. Giet het mengsel in een met bakpapier beklede bakvorm of een siliconenvorm (+/- 25 cm) en leg de 4 zongedroogde tomaten er bovenop. Zet 35 minuten in de oven.

No Comments

Leave a Reply

You Might Also Like