Fruit/ Noten, pitten en zaden

Fruit-chocolade-noten spiesjes

Fruit-chocolade-noten spiesjes
Mmmmmm... van deze heerlijke fruit-chocolade-noten spiesjes worden zowel de kids àls de mama's (en papa's) instant blij! Su-per lekker bij tropische temperaturen en eens je er een paar maakt, altijd handig om op voorraad te hebben in je diepvriezer!
Voeg toe aan weekplan:
Dit recept is toegevoegd aan je weekplan
Toevoegen aan je weekplan
Recept afdrukken
Afdrukken
Prep Tijd 10 minuten
Porties
porties
Ingrediënten
Prep Tijd 10 minuten
Porties
porties
Ingrediënten
Voeg toe aan weekplan:
Dit recept is toegevoegd aan je weekplan
Toevoegen aan je weekplan
Recept afdrukken
Afdrukken
Instructies
  1. Was de aardbeien en dep ze goed droog.
  2. Snijd de bananen in dikke schijfjes, de ananas in blokjes en halveer de aardbeien.
  3. Prik ze op een saté stokje.
  4. Smelt de chocolade au bain marie.
  5. Verhaksel de noten mengeling.
  6. Haal nu telkens de onderkant van een fruitspie door de gesmolten chocolade. Dep nadien door de verhakselde noten.
  7. Leg ze naast elkaar op een bakpapier en plaats nog een uurtje in de diepvriezer. Vanaf nu zijn ze klaar om te eten, jammie! 🙂
  8. Altijd handig om een voorraad in je diepvriezer te hebben liggen.. 🙂
Notities

Amandelschilfers kan je mee toevoegen aan de notenmengeling.


No Comments

Leave a Reply

You Might Also Like