Groenten

Een Kerst knolselder als bijgerecht

knolselder kerst gezonde drukte

Een Kerst knolselder als bijgerecht
Gewoon een hele knolselder ingewreven met olijfolie en kruiden naar keuze, zo eenvoudig is het. En garen maar, 2 uren en half à 3 uur maar super gemakkelijk en lekker! Presenteer de knolselder in z'n geheel op tafel of in schijfjes.
Voeg toe aan weekplan:
Dit recept is toegevoegd aan je weekplan
Toevoegen aan je weekplan
Recept afdrukken
Afdrukken
Prep Tijd 10 minuten
Passieve Tijd 150 minuten
Porties
knolselder
Ingrediënten
Prep Tijd 10 minuten
Passieve Tijd 150 minuten
Porties
knolselder
Ingrediënten
Voeg toe aan weekplan:
Dit recept is toegevoegd aan je weekplan
Toevoegen aan je weekplan
Recept afdrukken
Afdrukken
Instructies
  1. Warm de oven voor op 170°C.
  2. Kuis de knolselder en snij de onderkant af zodat de knolselder mooi recht blijft. Indien de knolselder "zanderig" is, verwijder dan de schil. Prik de knolselder een 25 keer rond met een klein mes.
  3. Meng de olijfolie met het zout en de kruiden. Wrijf de knolselder in met dit mengsel. Plaats de knolselder in een ingevette ovenschaal in de oven en laat 2,5 à 3 uren garen afhankelijk van de grootte en de dikte van de knolselder. Bedruip de knolselder met de olie en het vocht om de 30 minuten.

No Comments

Leave a Reply

You Might Also Like