Noten, pitten en zaden

Chocolade fudge

Chocolade fudge
Heel leuk: met dit receptje verkrijg je een écht fudge effect!
Voeg toe aan weekplan:
Dit recept is toegevoegd aan je weekplan
Toevoegen aan je weekplan
Recept afdrukken
Afdrukken
Prep Tijd 10 minuten
Kook Tijd 4 minuten
Passieve Tijd 120 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Prep Tijd 10 minuten
Kook Tijd 4 minuten
Passieve Tijd 120 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Voeg toe aan weekplan:
Dit recept is toegevoegd aan je weekplan
Toevoegen aan je weekplan
Recept afdrukken
Afdrukken
Instructies
  1. Smelt de chocolade au bain-marie.
  2. Schep de pindakaas erdoor.
  3. Prak de bananen fijn met een vork en meng ze erdoor. Roer alles goed en laat eventueel wat afkoelen.
  4. Leg de helft van het mengsel op een dubbel stuk vershoudfolie. Rol de folie eromheen en draai de uiteinden in tegengestelde richting dicht, zodat je een worstje van ca. 4 cm doorsnee krijgt. Maak zo nog een portie.
  5. Laat het ongeveer 2 uur opstijven in de koelkast.
  6. Snij het vlak voor het serveren in plakjes en bestrooi er (naar eigen smaak) wat geraspte kokos over.
Notities

Dit gerechtje is niet zo geschikt om langer te bewaren omwille van de verse bananen erin.


No Comments

Leave a Reply

You Might Also Like