Groenten/ Melk- en sojaproducten

Champignonsaus

  • champignonsaus

Champignonsaus
Champignonsaus is een klassieker onder de sauzen. Je hebt er weinig werk aan en het geeft ook steeds een feestelijke toets aan je gerecht. Heerlijk bij een stukje vlees, maar evengoed lekker bij wat volkorenpasta.
Voeg toe aan weekplan:
Dit recept is toegevoegd aan je weekplan
Toevoegen aan je weekplan
Recept afdrukken
Afdrukken
Prep Tijd 10 minuten
Kook Tijd 10 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Prep Tijd 10 minuten
Kook Tijd 10 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Voeg toe aan weekplan:
Dit recept is toegevoegd aan je weekplan
Toevoegen aan je weekplan
Recept afdrukken
Afdrukken
Instructies
  1. Borstel de champignons proper en snij ze in plakjes.
  2. Smelt de boter in de pan en bak hierin de champignons goudbruin. Voeg ook de versnipperde look toe tijdens het bakken.
  3. Blus met de bouillon en laat even inkoken. Voeg de room toe en laat verder inkoken totdat je de gewenste dikte van saus krijgt.
  4. Breng op smaak met peper en zout en een paar druppels citroensap.
Notities

Deze saus past perfect bij onze feestelijke kalkoenrollade.


No Comments

Leave a Reply

You Might Also Like