Fruit/ Volle granen en varianten

Brownietaart met rode vruchten topping

  • Brownietaart met rode vruchten topping
Brownietaart met rode vruchten topping
De combinatie van chocolade en rode vruchten is echt heerlijk! Daarom is deze brownietaart ééntje om je vingers bij af te likken... En nog makkelijk en snel te maken ook!
Voeg toe aan weekplan:
Dit recept is toegevoegd aan je weekplan
Toevoegen aan je weekplan
Recept afdrukken
Afdrukken
Prep Tijd 20 minuten
Passieve Tijd 15 minuten
Porties
porties
Ingrediënten
Brownie
Topping
Prep Tijd 20 minuten
Passieve Tijd 15 minuten
Porties
porties
Ingrediënten
Brownie
Topping
Voeg toe aan weekplan:
Dit recept is toegevoegd aan je weekplan
Toevoegen aan je weekplan
Recept afdrukken
Afdrukken
Instructies
Brownie
  1. Verwarm de oven voor op 175 °C. Leg een vel bakpapier op de bodem van een springvorm (+/- 22 cm doorsnede), plaats de rand van de springvorm erop en klik vast.
  2. Schil en ontpit de avocado en voeg die samen met de havermout, cacoa poeder, water en kokosolie in een hakmolen of een blender en mix alles. Kan ook met een staafmixer in een hoge kom.
  3. Voeg de dadels toe en mix alles nog eens goed. Voeg een snuifje zout en het bakpoeder toe en meng alles goed onder elkaar.
  4. Verdeel het beslag over de bodem van de springvorm en zet 15 minuten in de oven. Neem de brownie uit de oven en laat een kwartier afkoelen. Haal de brownie daarna uit de springvorm.
    Brownietaart met rode vruchten topping
Topping
  1. Mix 100 gr rode vruchten en roer dit door de volle platte kaas. Smeer dit mengsel over de brownie en werk af met de rest van de rode vruchten.
Notities

In plaats van de volle platte kaas, kan je ook mascarpone gebruiken.

Heb je de brownie liever nog wat zoeter van smaak, kan je een eetlepel agavesiroop toevoegen aan het mengsel.

 

 

No Comments

Leave a Reply

You Might Also Like