Broccolipuree met kabeljauw
“Hmmmm mama eindelijk nog eens puree!”, en zonder dat ze het doorhebben zitten hier meer groenten in dan aardappelen. En de vis nemen ze er graag bij.
Porties Prep Tijd
4personen 10minuten
Kook Tijd Passieve Tijd
14minuten 20minuten
Porties Prep Tijd
4personen 10minuten
Kook Tijd Passieve Tijd
14minuten 20minuten
Ingredi├źnten
Instructies
  1. Warm de oven voor op 180┬░C en breng een grote pot water aan de kook.
  2. Schil de aardappelen en zoete aardappelen en snijd deze in blokjes.
  3. Kuis de broccoli en snijd deze in roosjes.
  4. Plaats de vis in ovenschotel, lepel er de olijfolie over en kruid met peper en zout. Plaats gedurende 20 minuten in de oven.
  5. Doe de aardappelen en zoete aardappelen in het kokend water. Na 10 minuten voeg je ook de broccoli toe in dezelfde pot en laat je alles nog verder 4 minuten koken.
  6. Haal de pot met groenten van het vuur en giet het water af. Kruid de groenten met peper en zout, de mosterd en voeg de melk toe. Pureer het geheel.
  7. Ondertussen is de vis klaar. Dresseer de broccolipuree op een bord met daarbovenop de vis en versier met wat garnaaltjes (optioneel).