Fruit/ Gevogelte/ Groenten/ Melk- en sojaproducten

Boontjes in curry madras

  • boontjes in currymadras bereiding gezond Gezonde Drukte

Boontjes in curry madras
Meestal eten wij boontjes in tomatensaus, maar de combinatie met onze basis currysaus madras is ook een voltreffer.
Voeg toe aan weekplan:
Dit recept is toegevoegd aan je weekplan
Toevoegen aan je weekplan
Recept afdrukken
Afdrukken
Prep Tijd 20 minuten
Kook Tijd 20 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Prep Tijd 20 minuten
Kook Tijd 20 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Voeg toe aan weekplan:
Dit recept is toegevoegd aan je weekplan
Toevoegen aan je weekplan
Recept afdrukken
Afdrukken
Instructies
  1. Maak verse currysaus madras of ontdooi een portie indien je deze nog op voorraad hebt in je diepvriezer.
  2. Warm de olijfolie op in de wok en bak de in stukjes gesneden kip aan. Laat een 5-tal minuten roerbakken.
  3. Snijd ondertussen de topjes van de boontjes af en snijd de paprika in reepjes.
  4. Haal de kip uit de wok en wok nu de groentjes beetgaar, een 10-tal minuten.
  5. Voeg nu de kip weer toe en de currysaus. Laat nog een 5-tal minuten verderpruttelen zodat alle smaken zich vermengen.
Notities
  • Indien je de currysaus madras nog op voorraad hebt in je diepvriezer, dan win je 20 minuten tijd.
  • Hier vind je de link naar de basis currysaus madras
  • Indien gewenst kan je hier volkorenrijst bij serveren.

 


No Comments

Leave a Reply

You Might Also Like