Fruit/ Gevogelte/ Groenten/ Melk- en sojaproducten

Boontjes in curry madras

  • boontjes in currymadras bereiding gezond Gezonde Drukte

Boontjes in curry madras

Meestal eten wij boontjes in tomatensaus, maar de combinatie met onze basis currysaus madras is ook een voltreffer.
Voorbereidingstijd20 min
Bereidingstijd20 min
Totale tijd40 min
Maaltijd: Hoofdgerecht
Porties: 4 personen

Ingrediënten

  • 1000 ml verse currysaus (zie notities voor link recept)
  • 2 rode paprika
  • 2 el olijfolie
  • peper & zout
  • 400 gr kipfilet
  • 600 gr boontjes (groene)

Instructies

  • Maak verse currysaus madras of ontdooi een portie indien je deze nog op voorraad hebt in je diepvriezer.
  • Warm de olijfolie op in de wok en bak de in stukjes gesneden kip aan. Laat een 5-tal minuten roerbakken.
  • Snijd ondertussen de topjes van de boontjes af en snijd de paprika in reepjes.
  • Haal de kip uit de wok en wok nu de groentjes beetgaar, een 10-tal minuten.
  • Voeg nu de kip weer toe en de currysaus. Laat nog een 5-tal minuten verderpruttelen zodat alle smaken zich vermengen.

Notities

  • Indien je de currysaus madras nog op voorraad hebt in je diepvriezer, dan win je 20 minuten tijd.
  • Hier vind je de link naar de basis currysaus madras
  • Indien gewenst kan je hier volkorenrijst bij serveren.
 

Meer inspiratie

Geen berichten

Voeg een bericht toe