Boontjes in curry madras
Meestal eten wij boontjes in tomatensaus, maar de combinatie met onze basis currysaus madras is ook een voltreffer.
Porties: 4 personen
Ingrediënten
- 1000 ml verse currysaus (zie notities voor link recept)
- 2 rode paprika
- 2 el olijfolie
- peper & zout
- 400 gr kipfilet
- 600 gr boontjes (groene)
Instructies
- Maak verse currysaus madras of ontdooi een portie indien je deze nog op voorraad hebt in je diepvriezer.
- Warm de olijfolie op in de wok en bak de in stukjes gesneden kip aan. Laat een 5-tal minuten roerbakken.
- Snijd ondertussen de topjes van de boontjes af en snijd de paprika in reepjes.
- Haal de kip uit de wok en wok nu de groentjes beetgaar, een 10-tal minuten.
- Voeg nu de kip weer toe en de currysaus. Laat nog een 5-tal minuten verderpruttelen zodat alle smaken zich vermengen.
Notities
- Indien je de currysaus madras nog op voorraad hebt in je diepvriezer, dan win je 20 minuten tijd.
- Hier vind je de link naar de basis currysaus madras
- Indien gewenst kan je hier volkorenrijst bij serveren.
Geen berichten