Eieren/ Fruit/ Noten, pitten en zaden

Bananenclafoutis met appeltjes

  • bananenclafoutis met appeltjes gezonde drukte

Bananenclafoutis met appeltjes
Thuis komen van de scouts en verrast worden door een heerlijk geurend gebak in de oven.... zalig!! Deze bananenclafoutis is op 1,2,3 gemaakt en kan zowel warm als koud verorberd worden. Leuk ook om de volgende dag nog een stukje van mee te nemen in de lunchbox.
Voeg toe aan weekplan:
Dit recept is toegevoegd aan je weekplan
Toevoegen aan je weekplan
Recept afdrukken
Afdrukken
Prep Tijd 10 minuten
Passieve Tijd 20 minuten
Porties
porties
Ingrediënten
Prep Tijd 10 minuten
Passieve Tijd 20 minuten
Porties
porties
Ingrediënten
Voeg toe aan weekplan:
Dit recept is toegevoegd aan je weekplan
Toevoegen aan je weekplan
Recept afdrukken
Afdrukken
Instructies
  1. Warm de oven voor op 180°.
  2. Doe de eieren, het amandelmeel, de in stukken gesneden banaan, het bakpoeder en vanille extract allemaal samen in de blender en meng alles goed.
  3. Neem een spingvorm en leg hierin een vel bakpapier. Giet het mengsel in de bakvorm.
  4. Snij de appel (laat de schil eraan) in dunne plakjes en bedek de clafoutis met de appelschijfjes. Bestrooi met kaneel.
  5. Zet gedurende 20 minuten in de oven. Lekker om warm te eten, maar evengoed heerlijk als koud tussendoortje.

No Comments

Leave a Reply

You Might Also Like