Fruit

Banaan-chocolade verrassing

Banaan-chocolade verrassing
Altijd feest met deze banaan-chocolade ijsjes! Het oogt heel leuk en kindjes vinden het super feest.
Voeg toe aan weekplan:
Dit recept is toegevoegd aan je weekplan
Toevoegen aan je weekplan
Recept afdrukken
Afdrukken
Prep Tijd 10 minuten
Passieve Tijd 1 uur
Porties
personen
Ingrediënten
Prep Tijd 10 minuten
Passieve Tijd 1 uur
Porties
personen
Ingrediënten
Voeg toe aan weekplan:
Dit recept is toegevoegd aan je weekplan
Toevoegen aan je weekplan
Recept afdrukken
Afdrukken
Instructies
  1. Snijd de bananen in schijfjes dik genoeg om overlangs op een houten saté stokje te steken. Prik ze per 3 op een saté stokje.
  2. Smelt de chocolade au-bain marie. Besprenkel de bananen schijfjes met de chocolade.
  3. Besprenkel indien gewenst nog met kokospoeder of schilfers amandel.
  4. Leuke hint: je hebt ongetwijfeld nog gesmolten chocolade over. Snijd nog wat ander vers fruit en laat je kinderen dit doppen in de overschot van de chocolade. Mmmmm! 😉
  5. Zet alles in de diepvriezer (minstens een half uur) tot de chocolade en eventueel ook banaan bevroren is. .. het feest kan beginnen! 😉
Notities

Je kan hier natuurlijk naar eigen smaak mee combineren: schijfjes ananas, aardbeitjes, druifjes, schijfjes kiwi, appelschijfjes,... of een combinatie van verschillende fruitsoorten.


No Comments

Leave a Reply

You Might Also Like