Vijgen met geitenkaas onder de grill
Toegegeven, niet al mijn kinderen waren zot van deze combinatie. Maar voor hen kan je de kaas weglaten of kiezen voor een minder uitgesproken smaak van kaas. Ik ben in elk geval ZOT van deze heerlijke vrucht. Heerlijk bij het ontbijt, als voorgerechtje, als lunch, als bijgerecht bij de BBQ, ... zoveel mogelijkheden!
Porties: 4 personen
Ingrediënten
- 1 el olijfolie
- 4 vijg
- 1 el agavesiroop
- 120 gr geitenkaas
Instructies
- Warm de oven voor op 180°
- Vet een ovenschotel in met olijfolie
- Snij de vijgen in 4 kwartjes en schik in de ovenschotel.
- Kruimel de geitenkaas over de vijgen.
- Druppel de agavesiroop over het geheel.
- Plaats gedurende 5 minuten onder de grill. Afhankelijk van je oven kan het enkele minuten langer duren. Van zodra de kaas een beetje bruin begint te zien, mag je de schotel uit de oven halen.
Notities
Jouw kinderen of jijzelf geen fan van geitenkaas? Laat de kaas weg en plaats zo onder de grill.
Geen berichten