Als je écht geen tijd hebt

Dagvers

dagvers

Steeds meer mensen hebben geen tijd om elke dag zelf te koken. Hun professioneel leven vraagt veel, zowel bij eenverdieners als bij tweeverdieners. Door het tijdsgebrek kiezen nogal wat mensen voor kant-en-klaarmaaltijden, vol ongezonde vetten, suiker, zout en geproduceerd met stoffen die niet goed zijn voor onszelf en het milieu. Een schuldgevoel is bijgevolg nooit veraf.

Consumenten verlangen ook naar klaargemaakte maaltijd met dezelfde smaak en versheid als zouden ze die zelf koken. Er is een behoefte aan gezond eten, onbewerkt en vrij van ongezonde vetten, chemicaliën en suikers.

Dagvers levert kant-en-klare maaltijden die écht lekker, gezond én ook nog eens goed voor mens en milieu kunnen zijn. Ze werken met biologische ingrediënten. Kleur- en smaakstoffen hebben ze dus niet nodig, noch bewaarmiddelen.

Voor elke dag heb je de keuze uit twee dagschotels, eentje ervan is steeds kindvriendelijk. En bovendien ook zeer belangrijk: aan een meer dan correcte prijs!

Gezonde Drukte proefde o.a. alvast de balletjes in tomatensaus (met 7 verschillende groenten!) en een groenten-curry-schotel. Heerlijk! Kids-proof!
Meer info vind je op dagvers.org

No Comments

Leave a Reply

You Might Also Like