Fruit/ Melk- en sojaproducten

Paasei met frambozencoulis

Paaseitjes met frambozen coulis

Een leuke manier om een gezonde touch te geven aan die massa's paaseieren.. 😉 - Ideetje van het gezin van Hans & Yo met 3 kids
Voorbereidingstijd5 min
Totale tijd5 min
Maaltijd: Dessert
Porties: 1 persoon

Ingrediënten

  • 250 gr frambozen (diepvries)
  • 100 gr frambozen (vers)
  • 1 chocolade paasei
  • 60 gr volle natuuryoghurt (60 gram = ongeveer 2 eetlepels)

Instructies

  • Mix de diepvries frambozen (misschien op voorhand al even uit die diepvriezer halen..). Eventueel kan je er een heel klein beetje honing aan toevoegen en een heel klein beetje citroensap.
  • Doe dit geheel in een potje en zet het nog even in de diepvriezer. Geregeld even omroeren, anders wordt het een vaste & harde massa.
  • Haal het topje van het paasei, zet het paasei in een eierdopje en vul met de frambozencoulis. Versier het bord verder met nog wat yoghurt en verse frambozen. Smakelijk!

Meer inspiratie

Geen berichten

Voeg een bericht toe