Chocomousse
Een chocolademousse waar je geen schuldgevoel aan moet overhouden! Heerlijk, naar een gerechtje van Rens Kroes.
Porties: 2 personen
Ingrediënten
- 2 banaan (in de diepvries op voorhand leggen)
- 2 el raw cacao poeder
- 1 el notenpasta (gemengd of met o.a. hazelnoten)
- 220 ml cashewnotenmelk
- 0,5 tl vanillepoeder (ongezoet)
Instructies
- Doe alle ingrediënten in een blender en mix tot het een mousse wordt. Door de diepgevroren banaan krijg je een mousse effect. Als je verse banaan gebruikt krijg je meer een smoothie effect.
- Eventueel kan je er nog op doen: (verse) bosvruchten, geraspte kokos, fijngehakte noten,... Smakelijk!
Notities
Notenpasta's met o.a. hazelnoten erin geeft de typische choco-smaak, met pinda's geeft een 'snickers' effect, met amandelen een eerder marsepein-smaak. Wil je er ook een 'bounty'-effect aan toevoegen kan je nog kokosnoot blokjes mee blenden.
Geen berichten